Kinuskikastike, johon tahini tuo ihanan täyteläisen ja pähkinäisen maun! Ja valmistus kestää vain muutaman minuutin!
Alla kaksi eri ohjetta, jotka molemmat ovat vegaanisia – testaa vaikka molemmat:
Kinuskikastike, johon tahini tuo ihanan täyteläisen ja pähkinäisen maun! Ja valmistus kestää vain muutaman minuutin!
Alla kaksi eri ohjetta, jotka molemmat ovat vegaanisia – testaa vaikka molemmat:
Babalaisten lemppari tahini-kinuskikastike:
Mittaa siirappi, tahini ja margariini pinnoitetulle paistinpannulle, ja kuumenna miedolla lämmöllä samalla sekoittaen. Kinuski on valmista, kun margariini on kokonaan sulanut ja ainekset ovat sekoittuneet keskenään. Lisää lopuksi ripaus sormisuolaa.
Kaurakerma-kinuskikastike tahinilla:
Mittaa kaurakerma, siirappi, sokeri ja tahini pinnoitetulle paistinpannulle. Kuumenna kiehuvaksi, ja anna kiehua (kuplia) miedolla lämmöllä muutama minuutti. Sekoita samalla, jotta seos ei pala pohjaan. Kun olet tyytyväinen koostumukseen, ota pannu pois levyltä, ja lisää pieni nokare margariinia ja sekoita. Valmista!
Vinkki! Ihana syksyinen jälkiruoka syntyy, kun kokoat lasiin turkkilaista jogurttia, puolukoita sekä päälle tahini-kinuskikastiketta. Myös kaurakeksit sopivat mukaan jälkiruokaan.
Babalaisten lemppari tahini-kinuskikastike:
1 dl tummaa siirappia
5 rkl Baba Tahinia
5 rkl margariinia (vegaanista)
ripaus sormisuolaa
Kaurakerma-kinuskikastike tahinilla:
1 dl kaurakermaa
0,5 dl tummaa siirappia
0,5 dl sokeria
3 rkl Baba Tahinia
pieni nokare margariinia (vegaanista)