Rapea tofu-hummus -salaatti

Tämän reseptin on tehnyt Jalotofu

  • 30 min
  • 4 Ihmiselle
Julkaistu:20.7.2020

Ohjeet

Aloita pesemällä lehtikaalit. Kuivaa ne, poista ranka ja revi silpuksi salaattikulhoon. Lisää joukkoon suola, pippuri ja sitruunamehu.

Sekoita hyvin ja laita sivuun maustumaan.

Pilko mango. Pilko herkkusienet ja paista siivut kypsiksi oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Yhdistä salaattikulhossa lehtikaali, Baba Kvinoasalaatti, mango ja herkkusienet. Nosta sivuun odottamaan.

Avaa tofupaketti ja kuivaa tofun pinta talouspaperilla kevyesti painellen. Voit myös leikata tofun pituussuunnassa puoliksi ja kääriä tofupalat keittiöpyyhkeeseen tai talouspaperiin ja antaa kuivua painon alla hetken.

Kuumenna kuiva paistinpannu ja lisää tofukuutiot ruskistumaan. Paista 3-5 min välillä sekoittaen, kunnes tofu saa hieman pintaa ja viimeinen kosteus katoaa. Vähennä lämpötila puoleen ja lisää pannulle öljy. Anna tofujen paistua muutama minuutti miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.

Kokoa annos: aloita hummuksella ja sivele lautasen pohjalle 4 ruokaluskallista (noin 1 dl) hummusta. Lisää seuraavaksi salaatti ja lopuksi paistetut tofukuutiot.

Ainekset (4 annosta)

1 pkt valmiiksi marinoitu tofua 300g (Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu)
öljyä paistamiseen
100 g lehtikaalia revittynä
½ sitruunan mehu
suolaa ja pippuria myllystä
200 g Baba Kvinoasalaattia
200 g herkkusieniä
½ kypsä mango
Baba Chili Hummusta (n.1 dl / annos)

Uusimmat reseptit