Blogi

20 x helpot ja nopeat arkiruokareseptit


Tuntuuko sinustakin, että ideat loppuvat usein kesken, kun pitäisi miettiä arkipäivän ruokia? Haluaisit ehkä kokeilla jotakin uutta reseptiä, mutta sen tulisi olla jotakin helppoa ja nopeaa, sillä töiden jälkeen ei jaksa tehdä mitään aikaa vievää? Tiedämme tunteen! Sen vuoksi keräsimmekin tähän alle reseptejä, jotka ovat maukkaita ja samalla nopeita valmistaa (noin 15-30 minuuttia). Helppojen reseptiemme avulla valmistat vaivattomasti arkiruokaa, joka maistuu jokaiselle. Niiden avulla arki sujuu helpommin. Helppoutta lisää Baban valmiit tuotteet – hummukset, tahnat sekä falafelit. Pitaleivät

Täytettyjä pitaleipiä on super helppo valmistaa arjen kiireessä; esimerkiksi nämä falafel-pitaleivät vaativat vain hieman pilkkomista, falafelien lämmityksen sekä leipien kokoamisen.


1.     Falafel-pitat

 


Tortillawrapit

Toinen arjen pelastaja on tortillawrap: kokoa tortillojen sisään vain mieleisiäsi täytteitä. Alla kaksi erilaista reseptiä.


2.     Kasviswrapit

3.     Punajuurihummus-lohiwrapitKeitot

Erilaisia kasvissosekeittoja on vaikka kuinka – hieman aineksia muuttamalla saat taas uudenlaisen version. Saat keittoon ihanan koostumuksen, kun lisäät mukaan hummusta (kermaa tms ei silloin tarvita)! Kokeile esimerkiksi chili-kurpitsasosekeittoa tai kasvissosekeittoa hummuksella.


4.     Chili-kurpitsasosekeitto

5.     Kasvissosekeitto hummuksellaPasta

Keitä pasta ja lisää joukkoon hummusta, tai kuten seuraavassa reseptissä, Baba Ganoushia. Voiko olla iisimpää arkiruokaa? Koristele vielä yrteillä.


6.     Baba Ganoush pastaSalaatit

Salaateista löytyy varmasti jokaiselle jotakin – olit sitten vihersalaattien tai ruokaisampien salaattien ystävä. Hummuksella saat salaatiin lisää proteiinia. Nauti salaatit tuoreen leivän kanssa.


7.     Vuohenjuusto-hummussalaatti

8.     Punajuurihummus-pastasalaatti

9.     Chilihummus-perunasalaatti