Ohje
- Valmista maustevoi sekoittamalla huoneenlämpöinen voi ja harissa. Siirrä jääkaappiin odottamaan.
- Kuori, siisti ja huuhtele maissit. Voit jättää suojakuoret kiinni taittamalla ne pitkittäin.
- Keitä maisseja suolatussa vedessä 5 minuuttia.
- Levitä maisseihin öljyä sudilla ja grillaa niitä muutaman minuutin joka puolelta, kunnes pinta on hieman tummunut. Voit myös jättää esikeittämisen väliin, jolloin maissit kypsyvät grillissä noin 20 minuutissa.
- Sivele kuumille maisseille harissavoita ja purista päälle limemehua, Voit myös sirotella päälle hieman sormisuolaa ja silputtua minttua.
Vinkki! Mikäli harissavoita jää jäljelle, sopii se hyvin myös muiden grillattujen kasvisten kuten kukkakaalin päälle.