Vegaaninen parsarisotto

Tämän reseptin on tehnyt Hellapoliisi

  • 60 min
  • 4 Ihmiselle
Julkaistu:15.5.2020

Ohjeet

Kuori ja hienonna salottisipulit.

Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai paistokasarissa. Kääntele risottoriisiä öljyssä.

Lisää vettä vähän kerrallaan ja kun vesi on haihtunut niin lisää sitä.

Lisää vähän kerrallaan myös valkoviini. Kun risotto on lähes kypsää, lisää paloitellut pikkuparsat ja anna kypsyä muutama minuutti. Lisää suolaa maun mukaan ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.

Sekoita lopuksi joukkoon Baba Tahini. Tarkista maku ja tarjoa heti!

Ainekset (4 annosta)

2 salottisipulia
3 rkl oliiviöljyä
3 dl risottoriisiä
7 dl vettä
3 rkl kasvisfondia
2 dl valkoviiniä
200-300 g pikkuparsaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
4 rkl Baba Tahinia

Uusimmat reseptit