Tsekkaa tästä vinkit ja reseptit herkuttelulautaseen!

Tsekkaa tästä vinkit ja reseptit herkuttelulautaseen!
Laita jauheliha kulhoon. Hienonna chili ja valkosipulinkynnet ja lisää joukkoon pieneksi paloitellun halloumijuuston kanssa. Lisää suola, mustapippuria myllystä, savupaprikajauhetta ja hienonnettua tuoretta oreganoa tai basilikaa. Sekoita mureketaikina tasaiseksi. Muotoile pyöryköiksi ja laita ne vieretysten leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pese perunat ja leikkaa lohkoiksi.
Sekoita oliiviöljyn joukkoon harissa tulinen chilitahna ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Laita ne pyöryköiden viereen uunipellille ja paista 175-200 -asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia tai kunnes pyörykät ja perunat ovat kypsiä.
Laita sillä välin tarjolle olivinade, marokkolaiset porkkanat, kvinoa salaatti, green ja chilihummus ja viipaloitu patonki. Tarjoa seuraksi tuoreita satokauden kasviksia paloiteltuna ja dippaile hummuksiin.
Nauti hyvässä seurassa!
500 g naudan jauhelihaa
1 punainen chili
2 valkosipulinkynttä
200 g halloumijuustoa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
1-2 tl savupaprikajauhetta
1 dl tuoretta oreganoa tai basilikaa
1 kg perunoita
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1-2 rkl Baba Harissa tulinen chilitahna
Baba Olivinade
Baba Marokkolaiset porkkanat
Baba Kvinoa salaatti
Baba Green Hummus
Baba Chilihummus
patonkia
satokauden kasviksia paloiteltuna