Ohje
Laita kuivatut kikherneet likoamaan kylmään veteen vähintään kahdeksaksi tunniksi tai yön yli. Valuta, huuhtele ja laita kattilaan. Lisää joukkoon vesi ja suola. Keitä kannen alla vähintään tunti tai kunnes kikherneet tuntuvat sopivan kypsiltä.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna punainen chili. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja laita sipuli, valkosipuli ja chili pannulle, kääntele hetki. Lisää juustokumina ja jauhettu korianteri ja kääntele vielä hetki. Laita joukkoon tomaattimurska, tomaattipyree, harissaa varovasti annostellen ja mustapippuria myllystä. Lisää kookosmaito, kypsät kikherneet ja suolaa maun mukaan. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Tarkista maku. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.
Nauti tuoreen leivän ja nokkoshummuksen kanssa.