Ohje
Sopivasti tulinen hernekeitto
Huuhdo herneet ja laita ne kattilaan. Lisää joukkoon vesi. Anna seistä kannella suojattuna seuraavaan päivään. Keitä herneitä liotusvedessä miedolla lämmöllä noin tunti. Kuori ja hienonna sipuli. Mikäli käytät sianlihaa, leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Lisää ainekset kattilaan yhdessä suolan ja rosmariinin kanssa. Kypsennä vielä noin tunti tai kunnes herneet ovat sopivan kypsiä. Sekoita lopuksi joukkoon Chili Hummus ja kuumenna. Tarkista maku. Tarjoa seuraksi ruisleipää.
Vinkki!
Valmiin keiton tuunaus
4 annosta
860 g valmista hernekeittoa
6 dl vettä
1 varsi rosmariinia
225 g Baba Foods Chili Hummusta
Laita hernekeitto kattilaan ja lisää joukkoon vesi ja rosmariinin varsi. Kiehauta sekoittaen. Poista rosmariini ja sekoita joukkoon Chili Hummus. Kuumenna ja tarkista maku. Tarjoa ruisleivän kanssa.