Ohje
Laita ruisleipäviipaleet tehosekoittimeen ja mittaa joukkoon sulatettu voi tai margariini. Sekoita, kunnes seos on murumaista. Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja painele leipäseos vuoan pohjalle ja hieman reunoille. Laita hetkeksi jääkaappiin.
Laita liivatelehdet limittäin kylmään veteen. Vatkaa kuohukerma ja sekoita joukkoon basilikatuorejuusto tai muu maustettu suolaiseen ruoanlaittoon tarkoitettu tuorejuusto. Vatkaa joukkoon myös nokkoshummus. Kuumenna vesitilkka tai sitruunanmehu kiehumispisteeseen ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi ja valuta täytteeseen koko ajan sekoittaen. Levitä täyte pohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Irrota kakku vuoasta veitsellä irti pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille. Lusikoi pinnalle ilmavasti punajuurihummusta ja ripottele päälle rucolanversoja. Tee keskelle keko härkäpapu falafeleista. Voit halutessasi puolittaa falafelit. Koristele kakku vesimelonipalloilla tai -kuutioilla. Murenna pinnalle vielä fetajuustoa. Tarjoa.