Suolaiset letut hummuksella

Tämän reseptin on tehnyt Hellapoliisi

  • 20-40 min
  • 4-6 annosta
Julkaistu:6.10.2022

Ohje

Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmuna.
Lisää rypsiöljy, suola, vehnäjauhot ja halutessasi viherjauhetta. Sekoita tasaiseksi.
Paista kuumalla lettupannulla öljyssä tai voissa molemmin puolin pieniksi letuiksi.
Tee letuista pieniä lettuleivoksia laittamalla jokaisen letun väliin eri täytteitä: Green Hummusta, Chili Hummusta, Baba Ganoushia, kirsikka- tai miniluumutomaatteja, fetajuustoa ja minttua. Laita letut keoiksi ja tarjoa.
Vinkki! Voit hienontaa väleihin myös kypsää kanaa tai leikkeleitä ja lisätä esimerkiksi tuoretta kurkkua tai muita kasviksia. Myös idut sopivat täytteeksi ja koristeluun.

Ainekset (25-30 lettua):

4 dl maitoa
1 kananmuna
½ dl rypsiöljyä
¼ tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja
(1 tl viherjauhetta)

Paistamiseen:

rypsiöljyä tai nokare voita

Lisäksi:

1 prk Baba Green Hummus
1 prk Baba Chili Hummus
1 prk Baba Ganoush
5-10 miniluumu- tai kirsikkatomaattia
100 g fetajuustoa
tuoretta minttua
mustapippuria myllystä

Uusimmat reseptit