Tahini-vadelma browniet

Tämän reseptin on tehnyt Vegan & Wild

Julkaistu:6.9.2024

Ohje

  • Sekoita pellavasiemenrouhe ja vesi kulhon pohjalla ja anna turvota. Sekoita joukkoon tahini, kookossokeri ja vaahterasiirappi. Sekoita leivinjauhe ja vehnäjauho ja lisää kulhoon tumman kaakaojauheen ja merisuolan kanssa.
  • Vuoraa pieni vuoka leivinpaperilla. Lusikoi taikina vuoan pohjalle, levitä pinnalle tummaa suklaata ja pakastevadelmia. Painele ne taikinaan lusikalla.
  • Paista 175C asteessa noin 25-30min. Browniet on valmiit, kun taikina on kiinteää reunoilta ja aavistuksen löysää keskeltä.
  • Anna jäähtyä. Parhaimmillaan browniet ovat jääkaappikylminä.

Ainekset (4 annosta):

Paahdetut kasvikset:

  • 2 rkl pellavasiemenrouhetta
  • 6rkl vettä
  • 1 prk Baba tahinia
  • 1 dl kookossokeria
  • 1/2 dl vaahtersiirappia
  • 3/4 dl tummaa kaakaojauhetta
  • 3/4 dl vehnäjauhoa
  • Reilu rouhaisu merisuolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 70g tummaa suklaata rouhittuna
  • 50g pakastevadelmia

Uusimmat reseptit