
Ohjeet
Leikkaa leivistä reunat ja asettele leivät neljä vierekkäin tarjoiluvadille.
Kuumenna vesi ja liuota joukkoon kasvisfondi. Lusikoi lientä leipäviipaleille.
Levitä punajuurihummusta leipäviipaleille, laita uusi leipäkerros, kostuta ja levitä päälle oliivi-valkosipulitahnaa. Toista kerrokset. Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Levitä päälle runsaasti vihreää hummusta. Laita päälle ituja ja miniluumu- tai kirsikkatomaatteja.
Murusta päälle fetajuustoa ja koristele oliiveilla, rouhitulla mustapippurilla ja tuoreilla yrteillä.
Ainekset (8-10 annosta)
16 viipaletta paahtoleipää
2 dl vettä + 1 rkl kasvisfondia
225 g Baba punajuurihummusta
150 g Baba Olivinade oliivi-valkosipulitahnaa
Pinnalle:
225 g Baba Green hummusta
ituja
muutama miniluumutomaattia tai kirsikkatomaatti
nokare fetajuustoa murustettuna
muutama oliivi
mustapippuria myllystä
timjamia tai basilikaa