Vuohenjuusto-hummussalaatti

Tämän reseptin on tehnyt Hellapoliisi

  • 20 min
  • 2 Ihmiselle
Julkaistu:16.3.2021

Ruokaisa, mutta kevyt salaatti saa seurakseen ihanan lämpimän pannulla käytetyn vuohenjuustokiekon. Baba Green Hummus kruunaa salaatin. Kokeile myös Baba Punajuuri Hummusta. Tämä salaatti sopii kevyeksi lounaaksi, mainioksi iltapalaksi tai illanistujaisiin.

Ohje

Sekoita babypinaatti ja rucola tarjoilukulhossa.

Lisää joukkoon värikkäät pikkutomaatit ja aurinkokuivatut kirsikkatomaatit sekä granaattiomenan siemenet. Kuumenna paistinpannu ja paahda pinjansiemeniä kuumalla pannulla käännellen, kunnes saavat hieman väriä. Ripottele ne salaatin joukkoon. Purista sekaan sitruunanmehua. Ripottele joukkoon tuoretta rosmariinia.

Kuumenna voi pannulla ja anna vaahdon laskeutua. Laita jääkaappikylmä vuohenjuusto pannulle ja paista, kunnes reunalle alkaa muodostua karamellimainen väri. Käännä juusto pannulla ja paista myös toinen puoli. Nosta juusto salaatin päälle ja lusikoi seuraksi Green Hummusta kekoina. Nauti heti maalaisleivän tai patongin kanssa.

Ainekset (2 annosta)

25 g babypinaattia
25 g rucolaa
100 g värikkäitä pikkutomaatteja
50 g aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja
n. 100 g granaattiomenan siemeniä
2-3 rkl pinjansiemeniä
1 sitruunan mehu
tuoretta rosmariinia
nokare voita
200 g (2 kiekkoa) vuohenjuustoa
1 prk Baba Green Hummusta

Lisäksi:

maalaisleipää tai patonkia

Uusimmat reseptit