Paahdettu kukkakaali, harissa-kikherneet ja hummus

  • 30 – 45 min
  • 3 Ihmiselle
Julkaistu:09.11.2020

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Valuta liotetut kikherneet ja kaada ne astiaan. Lisää joukkoon 2-3tl Baba Harissaa, noin 1 rkl öljyä, 1tl paprikajauhetta ja 1tl suolaa. Sekoita.

Poista kukkakaalista lehdet ja paloittele kukkakaalin kukinnot pieniksi. Sekoita kulhossa kukkakaalit sekä noin 2rkl öljyä ja 1tl suolaa.

Levitä pellille leivinpaperin päälle sekä kukkakaalit että harissa-kikherneet. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Tarjoa paahdetut kukkakaalit ja harissa-kikherneet hummuspedillä (katso kuvasta mallia). Voit halutessasi koristella annoksen öljyllä, paprikajauheella ja persiljalla.

Ainekset (3 annosta)

n. 2dl liotettuja kikherneitä
1 pieni kukkakaali
3 rkl oliivi- tai rypsiöljyä
2tl suolaa
2-3tl Baba Harissaa
1tl paprikajauhetta
1 rsa Baba Hummusta

Uusimmat reseptit