Punajuurihummus-lohiwrapit

Tämän reseptin on tehnyt Hellapoliisi

  • 30 -35 min
  • 8 Ihmiselle
Julkaistu:14.2.2020

Valmista ihanat punajuurihummuksella täytetyt wrapit, joissa maistuu myös sopivan tulisesti harissa chilitahnalla maustettu lohi, sekä raikas sitruunainen fetakastike. Nämä ihastuttavat wrapit maistuvat myös illanistujaisissa ja välipalana. Pieniksi annospaloiksi leikattuina ne sopivat erilaisten juhlien pikkusuolaiseksi naposteluun.

Ohjeet

  1. Levitä pienet pehmeät tortillat työlaudalle.
  2. Levitä pinnalle punajuurihummusta kauttaaltaan.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  4. Sekoita valkosipulin ja punasipulin joukkoon balsamiviinietikkaa. Anna maustua hetki. Ripottele annosten päälle rucolanversoja.
  5. Kuumenna paistinpannu ja laita lohifilee nahkapuoli ylöspäin kuumalle pannulle. Paista siten, että filee on kypsynyt puoliväliin ja käännä. Ripottele pinnalle hieman suolaa ja levitä pinnalle harissatahnaa. Paista kunnes kala on sopivan kypsää.
  6. Laita turkkilainen jogurtti tai smetana kulhoon ja murenna joukkoon fetajuusto. Purista joukkoon sitruunamehua. Sekoita ja tarkista maku.
  7. Ota kalasta paloja ja ripottele punajuurihummuksen päälle. Lisää myös marinoidut punasipulit ja lusikoi päälle fetakastiketta. Kääri rulliksi ja tarjoa.

Ainekset (8 annosta)

8 pientä pehmeää tortillaa
225 g Baba Punajuurihummus, gluteeniton, vegaaninen
1 valkosipulinkynsi
1 iso punasipuli
2 rkl balsamiviinietikkaa
rucolanversoja
300-400 g lohifileetä
ripaus suolaa
1 rkl Baba Harissa chilitahnaa
250 g turkkilaista jogurttia tai smetanaa
100 g fetajuustoa
½ sitruunan mehu

Uusimmat reseptit