Baba on suomalainen perheyritys, jossa tehdään intohimoisesti herkullista kasvisruokaa. Juuremme ulottuvat Lähi-itään, jonka ikivanhasta kasvisruokakulttuurista me ammennamme inspiraatiomme. Baban herkkujen – hummuksen, babaganoushin, oliivitahnan, chiliporkkanoiden ym. takana on rakastettu perheen pää Avi, tosi mukava mies, joka puhuu hassua suomea.

Avi tuli Suomeen yli 40-vuotta sitten. Saapuessaan hänellä oli olallaan kassi, jossa oli nuoren miehen omaisuus sekä oman äidin ikivanhat reseptit. Niiden pohjalta tehdyt herkut ovat menneet suun kautta sydämeen ensin Persiassa, sitten Avin valmistamina täällä Suomessa. Baban makuja on kehitetty vuosikymmenien ajan. Siksi me tiedämme varmasti, että maut ovat herkullisesti kohdallaan.

Nyt tätä ruokaperinnettä jatkavat Baba Foods´issa Avin lapset, joilla sama rakkaus ja intohimo ihanaan ruokaan. Nykyään palvelu sujuu selvällä suomella, mutta sydän lyö sopivasti Lähi-idän tahtiin. Maku ja hyvä tunnelma ovat yhä kaiken tekemisen ytimessä ja se myös maistuu.

Babassa halutaan tehdä parasta. Niin hyvää, että parempaa ei yksinkertaisesti saa. Siksi Baban herkut tehdään käsin, parhaista raaka-aineista ja mahdollisimman pitkälti ilman lisäaineita.

Asiakkaansa Baba haluaa pitää super-tyytyväisenä. Tässä on onnistuttu hyvin. Ja kun joskus ollaan mokattu, niin siitä on otettu opiksi. Me todella arvostamme saamaamme palautetta. Jos ylpistymme, olemme epäonnistuneet. Siksi me babalaiset haluamme palvella juuri sinua mahdollisimman hyvin.

Baba toimii rehellisesti, vastuullisesti ja eettisesti sekä mahdollisimman ekologisesti. Näin toimiminen ei ole ihan helppoa, mutta me teemme tässä onnistuaksemme aina parhaamme.

Baba ei halua olla vain tekemässä hyvää ruokaa, Baba haluaa osaltaan olla myös tekemässä Suomesta parempaa paikkaa. Sellaista, jossa kaikkien on hyvä olla ja jossa mahdollisimman monilla olisi töitä.

Suun kautta sydämeen – Babasta!

Lue lisää Chef Avista

Tilauksesi

Hyväksyn sivuston Tietosuojakäytännön