Harissa-tonnikalaleivät

 

Täydellinen yhdistelmä tulisuutta, mehevyyttä ja rapeaa paahtoleipää. Harissa tuo täytteeseen lempeän, aromikkaan potkun. Raikas sitruuna sekä tuore persilja tasapainottavat makua. Tämä resepti on nopea valmistaa, ja se sopii yhtä hyvin lounaaksi, välipalaksi tai iltapalaksi.

  • Työaika 5 min
  • 3-4 annosta

Ainesosat

Ainekset (3-4 annosta):

  • 6-8 viipaletta paahtoleipää 

  • 1 purkki tonnikalaa 

  • 2 rkl majoneesia 

  • 2 tl Baba Harissaa

  • 1/2 sitruunan mehu

  • 1 rkl tuoretta persiljaa

  • mustapippuria

  • (voita leivän voiteluun)

Ohje

Ohje

  • Laita kulhoon tonnikala, majoneesi, kurkkusalaatti ja harissa. Lisää hienonnettu persilja, puolikkaan sitruunan mehu sekä ripaus mustapippuria. Sekoita huolellisesti.
  • Levitä täyte (paahdetulle) paahtoleivälle ja aseta toinen viipale päälle.
  • Leikkaa leipä kolmioleiviksi ja nauti!

Näillä onnistut

Näillä onnistut

Näillä onnistut

Uusimmat reseptit