Baba uutuustuotteet ja uudet pakkaukset – huhtikuu 2021

Julkaistu: 8.4.2021

Keväiset terveiset täältä Babalta!

Näissä meidän uusissa Herttoniemen tuotantotiloissa olemme päässeet hienosti käynnistämään myös kokonaisvaltaisemman tuotekehityksen. Meiltä onkin tulossa nyt loppukeväästä sekä alkukesästä useampia uutuustuotteita kauppoihin. Huhtikuussa avautuu yksi täysin uusi tuote, sekä pari ennestään tuttua tuotetta, joissa molemmissa on vaihtunut pakkaus, pakkauskoko sekä myyntihylly. Lue lisää alta!

UUTUUS: Baba Kikherneet 400g

Baba kuivatut kikherneet tulevat aluksi löytymään ainakin K-citymarkettien valikoimista, toivottavasti pian myös muista kaupoista (sekä K- että S-ryhmällä).

Kikherne on runsasproteiininen ja monikäyttöinen hernekasveihin kuuluva palkokasvi. Se on hummuksien ja falafelien pääraaka-aine. Lisäksi kikherneet sopivat loistavasti erilaisiin salaatteihin, kastikkeisiin ja pataruokiin. Baba Kikherneet tulevat Kanadasta, ja ne ovat laadukasta Kabuli-lajiketta (8mm). Ennen käyttöä kuivatut kikherneet tulee liottaa runsaassa vedessä vähintään 8 tuntia, huuhdella ja keittää noin tunnin verran. Baba Kikherneiden pussista löytyy ohje hummuksen valmistukseen.

Baba Tahini 200g

Tämä vanha tuttu Baban tuote on nyt uudessa ja isommassa rasiassa!

Laadukas Baba Tahini pääsi arvoiseensa lasiseen purkkiin (muovisen rasian sijaan). Samalla tuotteen koko muuttui 150 grammasta jopa 200 grammaan. Tärkeimpänä huomiona sanottakoon kuitenkin se, että Baba Tahini tulee tämän muutoksen jälkeen löytymään lämpimästä kuivahyllystä (tarkka sijainti vaihtelee kaupoittain), kun ennen se löytyi kylmähyllystä! Baba Tahinia löydät K-ryhmän kaupoista.

Tuote itsessään ei ole muuttunut mihinkään, joten pääsette nauttimaan täysin samasta tuotteesta jatkossakin.

Baba Harissa 120g

Arvatkaas mitä – meillä on nykyään kahta erilaista Harissaa! Jo pitkään valikoimissamme ollut Harissa 100g löytyy edelleen kylmähyllystä, ja se sisältää tuoretta valkosipulia. Mutta tämä uusi Baba Harissa 120g tulee kuitenkin sijaitsemaan lämpimässä kuivahyllyssä (edelleen tarkka sijainti vaihtelee kaupoittain). Siinä on käytetty tuoreen valkosipulin sijasta valkosipulijauhetta, ja lisäksi se sisältää tomaattipyreetä.

Miksi sitten kaksi erilaista Harissa? Lämpimässä säilyvä harissa mahdollistaa tuotteen isomman (ja helpomman) jakelun, jolloin se on löydettävissä useammista kaupoista. Baba Harissa 120g pääsikin samantien SOK:in valikoimiin, joten sitä tulee löytymään K-kauppojen lisäksi myös S-ryhmän kaupoista! Lisäksi meiltä on toivottu hieman isompaa rasiakokoa, joten tämä tuote vastaa myös siihen toiveeseen.

Näiden edelle mainittujen lisäksi meiltä on pian tulossa muitakin uutuuksia! Kerromme niistä teille pian – pysykää kuulolla! 😉

 

Baba Foods – Aitoja Lähi-idän kasvisruokia käsintehtyinä Suomessa.

lue myös

Tutustu Babalaisiin – työntekijöiden esittely

Tutustu Babalaisiin – työntekijöiden esittely

Me, eli Baba Foods, olemme suomalainen perheyritys, joka valmistaa tuoreita ja autenttisia Lähi-idän kasvisruokia. Meille on elintarviketuottajana erittäin tärkeää tuoda markkinoille herkullisia, terveellisiä ja laadukkaita tuotteita, jotka kaikki valmistetaan...

lue lisää
20 x helpot ja nopeat arkiruokareseptit

20 x helpot ja nopeat arkiruokareseptit

Tuntuuko sinustakin, että ideat loppuvat usein kesken, kun pitäisi miettiä arkipäivän ruokia? Haluaisit ehkä kokeilla jotakin uutta reseptiä, mutta sen tulisi olla jotakin helppoa ja nopeaa, sillä töiden jälkeen ei jaksa tehdä mitään aikaa vievää? Tiedämme tunteen!...

lue lisää
Vinkit ruokahävikin vähentämiseen

Vinkit ruokahävikin vähentämiseen

Ruokahävikillä tarkoitetaan jätteeksi päätyvää ruokaa, jonka syntyminen olisi voitu välttää muun muassa paremmalla ennakoinnilla sekä valmistamalla tai säilyttämällä ruoka toisin. Ruokahävikkiä syntyy ketjun jokaisessa vaiheessa, eli alkutuotannossa, teollisuudessa,...

lue lisää