Kanakebab-pitaleivät

Tämän reseptin on tehnyt Hellapoliisi

  • Työaika 20min
  • 4 annosta
Julkaistu:26.4.2023

 

 

Ohje

  • Ota pitaleivät esille ja leikkaa ne auki siten, että muodostuu tasku.
  • Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna kanakebablastuja.
  • Sekoita luonnonjogurtti, tahini, hienonnettu lehtipersilja, persilja tai korianteri ja mausta ripauksella suolaa ja halutessasi pienellä tilkalla limenmehua. Tarkista maku.
  • Paloittele kurkku, puolita miniluumutomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
  • Täytä pitaleivät kanakebabilla, jogurttikastikkeella, kasviksilla ja chilihummuksella.
  • Nauti!

Ainekset (4 annosta):

  • 4 valmista pitaleipää
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 250-300 g kanakebab-lastuja

 

Kastike:

  • 1 dl luonnonjogurttia
  • 2 rkl Baba Tahinia
  • 2-3 rkl lehtipersiljaa TAI
  • muutama persiljaa (vaihtoehto) TAI
  • korianteria (vaihtoehto)
  • ½ limen mehu
  • ripaus suolaa

 

Lisäksi:

  • 10 cm pala kurkkua
  • 100 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 100 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • 1 punasipuli
  • 1 prk Baba Chilihummusta

Uusimmat reseptit