Pita-bowl peruna-kikhernepyöryköillä

Tämän reseptin on tehnyt Vegan & Wild

Julkaistu:1.3.2024

Ohje

  • Pilko kasvikset pieneksi. Lisää uunivuokaan ja lorauta päälle oliiviöljyä. Mausta maun mukaan harissalla, suolalla ja yrttisekoituksella. Paahda 200 asteessa noin 45min.
  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä.
  • Paista pyörykät rapeiksi öljyssä.
  • Lämmitä pitaleivät leivänpaahtimessa.
  • Kokoa kulhoon kvinoaa, paahdettuja kasviksia ja pitaleipää. Viimeistele turkkilaisella jogurtilla, tahinilla, limellä ja korianterilla. Nauti!

Ainekset (4 annosta):

Paahdetut kasvikset:

  • 500g tomaatteja

  • 1 paprika

  • 1 munakoiso

  • loraus oliiviöljyä

  • 1-2 rkl Baba Harissaa

  • 2 tl yrttisekoitusta

  • reilu roihaisu ruolaa

Lisäksi:

Uusimmat reseptit