TAHINISMOOTHIE

Baba TAHINISMOOTHIE

Baba Tahinismoothie on täysin uudenlainen tuoteinnovaatio, joka on saatavilla kaupoista ympäri Suomen.

Smoothiet ovat kaikille tuttuja, mutta tahini, eli 100%:nen seesaminsiementahna, tuo smoothieen runsaasti kuitua, proteiinia ja pehmeää rasvaa. Tahinismoothie onkin helposti mukaan otettava, missä tahansa nautittava, tasapainoinen ja herkullinen välipala. Siinä on maku, koostumus ja ravintoarvot kohdallaan, jonka vuoksi yksi pullo riittää välipalaksi – se onkin siis ihan täydellinen välipala!

Lisätietoa tuotteista tulossa vähittäiskauppatuotteet -sivulle.

 Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailun finalisti

Baba Tahinismoothie oli Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailun finalisti. 

Kilpailuun haki uutuustuotteellaan yli 100 yritystä/henkilöä, joista semifinaalivaiheeseen pääsi 18. Heistä jatkoon valittiin 6 finalistia, joista Baba Foods on siis yksi! Kaikki finalistituotteet lanseerattiin S-ryhmän kauppojen hyllyille 2. helmikuuta 2023.

Tahinismoothie oon täysin uudenlainen tuote smoothie-hyllyssä ja koko välipalakategoriassa. Se on myös juomana täysin uusi tuotekategoria Baba Foodsille, joka tunnetaan Itäisen Välimeren ruoistaan.

Baba Tahinismoothiesta löytyy kaksi herkullista makua; Mango & passion ja Inkivääri & vihreä omena. Tahinismoothie säilyy lämpimässä, mutta se suositellaan nautittavaksi kylmänä. 

 

BABA TAHINI

 

Tahinia, eli murskatuista seesaminsiemenistä valmistettua tahnaa, käytetään erityisesti Lähi-idän maissa. Se sisältää runsaasti mm. proteiinia, kuitua, magnesiumia, kalsiumia, rautaa, sinkkiä ja tyydyttämätöntä rasvaa. Se on siis todellista superfoodia!

Tahinismoothiessa käytetään meidän maahantuomaamme, samarialaisen heimon valmistamaa Baba Tahinia, joka on mielestämme maailman parasta!

Lue lisää blogipostauksestamme ”13 yllättävää käyttötapaa tahinille”