TAHINISMOOTHIE

Baba TAHINISMOOTHIE

Baba Tahinismoothie on täysin uudenlainen tuoteinnovaatio, joka on saatavilla S-ryhmän kaupoista 2.2.2023 alkaen.

Smoothiet ovat kaikille tuttuja, mutta tahini, eli 100%:nen seesaminsiementahna, tuo smoothieen runsaasti kuitua, proteiinia ja pehmeää rasvaa. Tahinismoothie onkin helposti mukaan otettava, missä tahansa nautittava, tasapainoinen ja herkullinen välipala. Siinä on maku, koostumus ja ravintoarvot kohdallaan, jonka vuoksi yksi pullo riittää välipalaksi – se onkin siis ihan täydellinen välipala!

 Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailun finalisti

Baba Tahinismoothie on Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailun finalisti. Babaa kilpailussa edustaa tuotekehittäjämme Kaisa Somerpalo.

Kilpailuun haki uutuustuotteellaan yli 100 yritystä/henkilöä, joista semifinaalivaiheeseen pääsi 18. Heistä jatkoon valittiin 6 finalistia, joista Baba Foods on siis yksi! Tule mukaan seuraamaan meidän matkaamme kisassa.

Suomalainen Menestysresepti -ohjelma keskiviikkoisin klo 20.00 MTV3:lla ja MTV Katsomossa.

Tahinismoothie oon täysin uudenlainen tuote smoothie-hyllyssä ja koko välipalakategoriassa. Se on myös juomana täysin uusi tuotekategoria Baba Foodsille, joka tunnetaan Lähi-idän ruoistaan.

Baba Tahinismoothiesta on tulossa kolme herkullista makua kauppojen hyllylle 2. helmikuuta.

 

BABA TAHINI

 

 

Tahinia, eli murskatuista seesaminsiemenistä valmistettua tahnaa, käytetään erityisesti Lähi-idän maissa. Se sisältää runsaasti mm. proteiinia, kuitua, magnesiumia, kalsiumia, rautaa, sinkkiä ja tyydyttämätöntä rasvaa. Se on siis todellista superfoodia!

Tahinismoothiessa käytetään meidän maahantuomaamme, samarialaisen heimon valmistamaa Baba Tahinia, joka on mielestämme maailman parasta!

Lue lisää blogipostauksestamme ”13 yllättävää käyttötapaa tahinille”