FOR PROFESSIONALS

We produce delicious Eastern Mediterranean vegetarian dishes and offer contract manufacturing and collaboration for developing new products. Our goal is to help you succeed in the industry by providing high-quality products, valuable information, and inspiration.We are also interested in producing private label products.

So if you are interested in our products or in developing new products together- feel free to contact us!

Suosittelut

Raikkaat, puhtaat ja idearikkaat maut.

Loistava lisä salaattideliin: Falafelit täydentävät kasvistuote-kategoriaa, hummukset ja minttukvinoa huippuhyviä, Baba Ganoush on taivaallista. 

Jarna Lehtonen

Keittiömestari, Cafe Eliel

Tasalaatuisuus, tuoreus, maku, helppoa käyttää yhtenä osana ruokatarjontaamme. Muunneltavissa omiin tarpeisiimme. Falafelit erottuvat edukseen muista falafeleista. Punajuurihummus on ollut mieluisa lisä leipäpöydän levitteeksi. 

Lämpimästi suosittelen Baban tuotteita oman ravintolan toiminnan yhtenä osana. 

Timo Jokinen

Tuotekehittäjä, Delicatessen Ravintolapalvelut

Poikkeuksellisen mukava lämminhenkinen ilmapiiri ja ystävällinen tapa kommunikoida helpottavat haastavimpienkin asioiden ratkaisemista sekä uuden kehittämistä, kun on tunne että tätä tehdään yhdessä ja kaikilla on sama päämäärä. Tasalaatuisuus ja rohkeat tuotekehitysaihiot tuovat jatkuvasti lisäarvoa asiakkaille sekä tietysti yhteistyökumppaneille vahvan uskon korkeasta tekemisen laatutasosta. 

Olenkin jo suositellut ja tulen jatkossakin suosittelemaan kaikkien kokemuksieni perusteella, toivon yhteistyömme jatkuvan pitkään myös tulevaisuudessa. 

Marko Laine

Business Manager, Midsona Finland Oy

Ravintola Iso Pajalla hyvä ja laadukas ruoka on sydämen asia. Siispä meillä on käytössä Baban hummukset vegaanibuffassa.

Asiakkaat arvostavat hyvää makua ja laadukasta tuotetta. Baban vahva brändi tuo meille myös lisäarvoa sekä tuotteen vastuullisuus. Toimitusvarmuus ja nopea reagointi menekkiin on toiminut hyvin.

Susanna Osara

Keittiöpäällikkö, Iso Paja

TUOTEVALIKOIMA

Baba Foods tarjoaa ammattikeittiöille ja elintarviketeollisuudelle arkea helpottavia ja laadukkaita tuotteita, muun muassa valmiiksi paistetut Baba Falafelit, maukkaat Baba hummukset, monikäyttöinen valkosipulinen Baba Harissa sekä paistovalmiit falafelmassat.

Baban tuotteet valmistetaan Herttoniemessä parhaista raaka-aineista ja mahdollisimman pitkälti ilman lisäaineita.

Kehitämme koko ajan uusia tuoteinnovaatioita, ja tavoitteenamme on yhdistää itäisen Välimeren perinteisiin ruokiin mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita. 

Tuotteemme löydät seuraavista tukkuliikkeistä: Kespro, Valio Aimo, Wihuri, Meira Nova ja Patu.
Tuotteitamme voi myös tilata pk-seudulla suoratoimituksena. Suoratoimitusvalikoimastamme löytyy lisäksi erilaisia salaatteja, kastikkeita ja mausteseoksia. Suoratoimitusasiakkaaksi pääset rekisteröitymään here.

Sopimusvalmistus ja teollisuusmyynti

Tarjoamme elintarvikkeiden sopimusvalmistusta sekä valmiita tuotteita teollisuusmyyntiin. Toteutamme toiveiden mukaisia tuotteita ja suunnittelemme reseptejä. Olemme keskittyneet tahnojen, pyöryköiden, salaattien sekä kastikkeiden valmistukseen.

Keskustellaan yhdessä mahdollisuuksista.

OTA YHTEYTTÄ:

Sopimusvalmistus ja teollisuusmyynti:

Tomer Hovav 
tomer@baba.fi | +358 40 8344922

Foodservice -myynti:

Tomi Oinonen
Asiakkuuspäällikkö Foodservice
sales@baba.fi | +358 50 5530128