Baba uutuustuotteet – toukokuu/kesäkuu 2021

Julkaistu: 11.6.2021

Viimeksi kerroimme uutuustuotteistamme ja uusista pakkauksista (Baba Kikherneet 400g, Baba Harissa 120g ja Baba Tahini 200g) huhtikuussa. Touko-/kesäkuun aikana olemme kuitenkin tuoneet lisää uutuuksia markkinoille. Kauppojen kylmähyllystä löytyykin nykyään yksi uusi hummus-maku, yksi uusi falafel-maku sekä kaksi erilaista valmisateriaa. Uutuudet ovat saaneet hyvän vastaanoton sekä paljon kiinnostusta osakseen. Kiinnostusta herättää erityisesti se, että uudessa hummuksessa ja falafelissa on käytetty kikherneiden lisäksi kotimaisia raaka-aineita. Haluammekin yhdistää Lähi-idän perinteisiin ruokiin mahdollisimman paljon suomalaisia raaka-aineita, ja tehdä sen osalta jatkuvaa tuotekehittelyä.

Tutustu uutuuksiin alla!

Baba Nokkoshummus 160g

Uusi Baba Nokkoshummus sisältää suomalaista nokkosta. Se on pirteä kesäuutuus – ihanan vaaleanvihreän värinen ja maukas! Tiesitkö muuten, että nokkonen sisältää paljon rautaa, C-vitamiinia ja kuitua? Esimerkiksi rautaa siinä on paljon enemmän kuin esimerkiksi pinaatissa. Lisäksi nokkonen sisältää A-, B-, E- ja K-vitamiineja. Se on siis oikeaa superruokaa! Baba Nokkoshummus sisältää näiden lisäksi myös runsaasti proteiinia, joka tulee kikherneistä. Baba Nokkoshummus tuotiin kauppoihin hieman pienemmässä rasiassa, kuin muut Baba hummukset, sillä pienempää kokoa on toivottu usein.

Baba Härkäpapufalafel 220g

Baba falafelien uusiin variaatio sisältää nimensä mukaisesti härkäpapua. Käyttämämme härkäpapu on tietenkin kotimaista. Baba Härkäpapufalafelit sisältävät noin 35% härkäpapua ja noin 35% kikhernettä. Lisäksi niissä on muun muassa sipulia, valkosipulia, persiljaa ja mausteita. Kuten muutkin falafelimme, niin myös nämä ovat gluteenittomia ja vegaanisia, ja sisältävät runsaasti proteiinia ja kuitua. Baba Härkäpapufalafelit sopivat loistavasti lihankorvikkeeksi

Baba Ateria 310g: Falafel, kvinoa & matbucha

Baba Ateriat kehiteltiin, sillä halusimme tuoda herkullisia kasvisvaihtoehtoja valmisruokahyllyyn. Baba Ateriat syntyvät suvun vanhoilla resepteillä aidoista raaka-aineista.

Tässä kyseisessä Baba Ateriassa maistuvat yrttiset Baba Original Falafelit, joiden seurana on kvinoaa, kikherneitä sekä matbuchaa. Matbucha on itämainen haudutettu tomaatti-paprikakastike. Yhdessä komponentit muodostavat täysipainoisen vege-kokonaisuuden.

Baba Ateria 310g: Härkäpapufalafel & bataattipyre

Tämä valmisateria sisältää jo ylempänä esittelemiämme uusia Baba Härkäpapufalafeleja. Näiden seurana on herkullista bataattipyrettä sekä lisäksi herneitä. Härkäpapufalafelit ja hieman makeahko bataattipyre sopivat loistavasti yhteen, muodostaen herkullisen ja täyttävän aterian. 

Tämä valmisateria sisältää jo ylempänä esittelemiämme uusia Baba Härkäpapufalafeleja. Näiden seurana on herkullista bataattipyrettä sekä lisäksi herneitä. Härkäpapufalafelit ja hieman makeahko bataattipyre sopivat loistavasti yhteen, muodostaen herkullisen ja täyttävän aterian. 

Maista ja ihastu! Muistathan myös, että voit aina toivoa tuotteita lähikauppaasi:

lue myös

Baba Foods mukaan uuteen Pro Vege -yhdistykseen

Baba Foods mukaan uuteen Pro Vege -yhdistykseen

Baba Foods on nyt mukana Pro Vege -yhdistyksen toiminnassa Baba Foods on nyt mukana kasvipohjaisen ruuan yhdistyksessä Pro Vege ry:ssä. Viime marraskuussa perustettu yhdistys kokoaa yhteen niin elintarvikealan yrityksiä kuin muitakin ruoka-alan toimijoita, ja meillä...

lue lisää