Brunssipöytä

Tämän reseptin on tehnyt Hellapoliisi

  • n. 30min
  • n. neljälle
Julkaistu:7.10.2022

Ohje

Laita ruisnapit tarjoiluvadille.
Laita ruisnapeille Baba Ganoushia.
Laita quinoasalaatti kulhoon.
Paloittele vesimeloni ja juusto.
Kuori ja paloittele porkkanat ja tarjoa punajuurihummuksen kanssa.
Laita falafelit tarjolle ja valmista seuraksi jogurttikastike.
Sekoita turkkilaisen jogurtin joukkoon chilijauhetta, ripaus suolaa, limenmehu ja timjamia tai muuta yrttiä. Tarkista maku.
Laita tarjolle suolakeksejä ja laita päälle chilihummusta. Laita hummuksen päälle kanafileetä ja kirsikka- tai miniluumutomaattia. Leikkaa patonki viipaleiksi ja tarjoa seuraksi Olivinade -oliivitahnaa.
Sitten herkutellaan!

Ainekset:

20-30 kpl ruisnappeja
1 prk Baba Ganoushia
2 prk Baba Quinoasalaattia
500 g vesimelonia paloina
200-300 g juustopaloja
3-4 keskikokoista porkkanaa
1 rasia Baba Punajuurihummusta
1-2 rasiaa Baba Falafelejä
250 g turkkilaista jogurttia
ripaus chilijauhetta
ripaus suolaa
1 rkl limenmehua
tuoretta timjamia tai muuta yrttiä maun mukaan
8 isoa suolakeksiä
1 prk Baba Chilihummusta
100-200 g kypsää kanafileetä
8 kirsikka- tai miniluumutomaattia
1 patonki
1 rasia Baba Olivinade -oliivitahnaa

Uusimmat reseptit