Harissa-kana-wrap

 

Sopivan ”spicy” Harissa-kana-wrap yhdistää lempeän tulisen harissamarinadin, murean kanan sekä raikkaat kasvikset herkulliseksi kokonaisuudeksi. Jogurttikastike kruunaa makuelämyksen uudelle tasolle. Kokeile lounaaksi tai vaikka piknik evääksi!

  • Työaika 15 min
  • 3 annosta
  • Helppo

Ainesosat

Ainekset (2–3 wrapia)

Kanamarinadi:

    • 2 rkl oliiviöljyä

    • 1-2 tl Baba Harissaa

    • 1 tl paprikajauhetta

    • ½ tl suolaa

    • 300 g kanan rintafileetä

Jogurttikastike:

  • 100 g kreikkalaista jogurttia

  • 1 tl hunajaa

  • ½ tl mustapippuria

  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna

  • 1 pieni valkosipulinkynsi

Kasvikset:

  • ½ kurkku

  • 1–2 tomaattia

  • 2 kevätsipulia

  • tuoretta tilliä maun mukaan

Ohje

Ohje

  • Marinoi kana: Sekoita Baba Harissa, oliiviöljy, suola ja paprikajauhe kulhossa. Yhdistä kanafileet marinadiin. Anna marinoitua vähintään 20 minuuttia.

  • Valmista kastike: Sekoita kreikkalainen jogurtti, hunaja, mustapippuri, tilli ja murskattu valkosipuli pienessä kulhossa.

  • Paista kanafileet: Kuumenna paistinpannu keskilämmölle. Paista kanafileitä noin 5–6 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin kullanruskeita.

  • Kokoa wrapit: Lämmitä tortillat. Levitä jogurttikastiketta keskelle, lisää paistettu, pieneksi leikattu kana sekä tuoreet pilkotut kasvikset. Ripottele päälle tuoretta tilliä. Kääri tortillat tiukasti ja tarjoile heti.

Näillä onnistut

Uusimmat reseptit