Jauhelihatäyte hummuspedillä

 

  • 30 min
  • 2 Ihmiselle
Julkaistu:6.11.2019

Ohjeet

Nosta Baba Hummus ja jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ja siirrä sivuun odottamaan. Ruskista liha omassa rasvassaan tai öljyssä rapeaksi. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa valkosipuli, Baba Harissa, soija, Ras El Hanout ja sokeri. Sekoita ja kypsennä loppuun. Mausta valmis jauhelihaseos granaattiomenasiirapilla tai balsamicolla. Levitä Baba Hummus vadille tai lautaselle ja lusikoi päälle jauheliha. Ripottele annoksen päälle pinjansiemenet ja granaattiomenan siemenet. Viimeistele mintunlehdillä ja ripauksella Ras El Hanoutia. Tarjoile rapean leivän kera.

Ainekset

1 prk Baba Hummusta
200 g lampaan tai naudan jauhelihaa
0,5 dl pinjansiemeniä
2 valkosipulinkynttä
1,5 tl Baba Harissaa
1,5 rkl soijaa
1 tl Ras El Hanout- mausteseosta
1 rkl sokeria
1 rkl granaattiomenasiirappia tai balsamicoa
0,5 dl granaattiomenan siemeniä
mintunlehtiä viimeistelyyn

Uusimmat reseptit