Kana-parmankinkkurullat ja kasviscouscous

Tämän reseptin on tehnyt Hellapoliisi

  • 30 – 45 min
  • 4 Ihmiselle
Julkaistu:12.4.2022

Ohje

Laita korppujauhot kulhoon ja mittaa joukkoon vesi tai kerma. Anna turvota noin viisi minuuttia. Lisää joukkoon kanajauheliha, suolaa, mustapippuria ja murustettua feta- tai salaattijuustoa. Hienonna korianteria ja lisää kulhoon. Laita joukkoon vielä harissaa ja kääntele seos tasaiseksi. Muotoile kahdeksan yhtä suurta rullaa ja kiepauta ympärille tai päälle ja reunoille Parmankinkusta kuorrute. Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia.

Valmista sillä välin couscous. Mittaa vesi kattilaan ja murusta joukkoon kasvisliemikuutio, kiehauta. Sammuta levy ja lisää joukkoon couscous. Anna seistä muutama minuutti kannen alla, kunnes vesi on imeytynyt. Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi ja kuutioi paprika. Puolita miniluumutomaatit ja hienonna korianteri ja persilja. Sekoita ainekset keskenään. Kääntele vielä joukkoon murustettu feta- tai salaattijuusto ja purista sekaan limenmehu. Lisää oliiviöljy, rusinat ja mustapippuria myllystä. Kääntele ja tarjoa rullien kanssa.

Ainekset

Kana-parmankinkkurullat:
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä tai kermaa
400 g kanajauhelihaa
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
100 g feta- tai salaattijuustoa
½ ruukku korianteria
1 rkl Baba Harissa chilitahnaa
1 pkt Parmankinkkua

Kasviscouscous:
4 dl vettä
4 dl couscousia
1 kasvisliemikuutio
50 g sokeriherneenpalkoja
1 paprika
200 g miniluumutomaatteja
½ ruukku korianteria
½ ruukkua persiljaa
100 g feta- tai salaattijuustoa
1 limenmehu
2 rkl oliiviöljyä
1 dl rusinoita
mustapippuria myllystä

Uusimmat reseptit