Harissa-mantelit

Harissa-mantelit by @syotavanhyva

  • 30 min
  • 2 Ihmiselle
Julkaistu:29.11.2019

Ohjeet

Liota manteleita noin vartti ja kaada vesi pois. Hiero harissatahna manteleiden pintaan. Paahda 160-asteessa n. 8min välillä sekoitellen. Mantelit saavat hieman tummua mutta katso että ne eivät pääse palamaan. Syö mantelit esimerkiksi salaatin kaverina tai sellaisenaan välipalana.

Vinkki! Harissa-mantelit sopivat loistavasti seuraavan salaatin kanssa; laita kulhon pohjalla Baban Hummusta tai Baba Chilihummusta. Päälle uunissa paahdettua myskikurpitsaa, kukkakaalia ja lehtikaalia. Ripottele viimeiseksi päälle Harissa-mantelit.

Ainekset

1 tl Baba Harissa-tahnaa
1 dl manteleita

Uusimmat reseptit