Punajuurikeitto hummuksella

Tämän reseptin on tehnyt Toptaste

  • 30 min
  • 4 Ihmiselle

Ainesosat

Ainekset (neljälle):

-6 dl vettä
-1 kasvisliemikuutio
-500 g rosollia ilman silliä
-2 dl ruokakermaa
-4 rkl Baba Foodsin punajuurihummusta
-ripaus mustapippuria
-½ dl persiljaa
-4 rkl ranskankermaa

Juustodiggareille:
-lisää 150g vuohen- tai sinihome-juustoa!

Ohje

Ohje

Jäikö joulun tarjoiluista rosollia yli? Käytä ne tähän ihanaan punajuurikeittoon, johon tulee lisäksi Baba Punajuurihummusta!

1. Kuumenna puolet vedestä ja murenna joukkoon liemikuutio, lisää rosolli ja keitä muutama min. Soseuta sitten koko ihanuus sauvasekoittimella.

2. Lisää loput vedestä sekä ruokakerma. Jos rakastat juustoa, niin lisää tässä vaiheessa sinihome- tai vuohenjuusto. Kuumenna kiehuvaksi.

3. Sekoita joukkoon neljä ruokalusikallista Baba Foodsin herkullista punajuurihummusta.

4. Mausta makusi mukaan pippurilla ja ripottele päälle persiljasilppua sekä lusikallinen ranskankermaa.

5. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää. Voit myös levittää leivän päälle lisäksi punajuurihummusta.

Näillä onnistut

Näillä onnistut

Näillä onnistut

Uusimmat reseptit