Suomalainen menestysresepti 2023 – OSA 9: Finaali

Julkaistu: 8.2.2023

Seuraa Kaisan matkaa Suomalainen menestysresepti 2023 -kilpailussa (mukana materiaalia ja tietoa, jota et tv:stä näe)!

OSA 9: Finaali

Suomalainen Menestysresepti -ohjelman finaali (Suomalainen menestysresepti 2023, MTV3).

Finaalipäivänä jännitti hyvällä tavalla aamusta asti. Tomer haki minut aamulla 7.30 ja vei Triplaan, jossa finaali kuvattiin. Aamulla ensimmäisenä oli maskiaika, sen jälkeen annoskuvien kokoaminen ja kuvaaminen sekä haastattelu. Tämän jälkeen kuvattiin yleistä hengailua sekä puffit (eli videot) trailereihin. Lounaan jälkeen vieraat saivat tulla paikalle. Minun tukijuokkona paikalla olivat äiti, isi, Veera, Aapo, Mira, Sara, Merituuli, Kia, Tomer, Ronit, Oona, Tomi, Hanni. 

Annosten kokoamista.

Takahuoneessa meitä odotti yllätyksenä läheisten videoterveiset. Minun videossani oli äiti, iskä sekä sisarukseni Veera ja Aapo. Heti kun video alkoi, kyyneleet lähtivät virtaamaan pitkin poskiani. Olin niin liikuttunut koko matkasta, finaalipäivästä ja läheisten tuesta. Elämäni isoimpia päiviä ja saan jakaa sen läheisten kanssa. 

Perhettä ja ystäviä <3

Oona ja muut babalaiset lähdössä kuvauspaikalle.

Veera ja babalaisia.

Klo 14.25 astelin odottamaan vuoroani tuomarointiin yleisön taakse. Nimeni kuulutettiin ja astelin tuomariston eteen. Olin hyvin fokusoitunut ja fiilis oli samanlainen kuin ennen tärkeää peliä. Kun tuomari viheltää pilliin, jännitys häviää. Sama kävi nyt, kun pääsin paikalleni tuomareiden eteen. Tiesin tasan tarkkaan mitä aion sanoa. Puhe meni hyvin ja olin ylpeä itsestäni. Minulle oli tärkeää onnistua läheisten edessä, vaikka tiedänkin heidän tukevan minua joka tapauksessa. Puheen jälkeen oli taas haastattelu. Päivä päättyi pisteiden antamiseen sekä voittajan julistamiseen. Kultahippujen lentäessä ilmaan olo oli surrealistinen. Me tehtiin tämä. Yksi puristus ohi. Tästä on upea jatkaa eteenpäin. 

Tuomariston edessä.

Kiitos kaikille läheisille tukemisesta koko matkan ajan, teidän olemassaolonne on ollut minulle turva. On upea nähdä, kuinka hieno tukiverkosta minulla on. Se on iso etuoikeus. 

Kiitos Babalaiset. Olemme päässeet tekemään tiiminä ihan uudella tavalla, mikä on hionut meitä yhteen. Olen todella kiitollinen ryhmähengestä töissä sekä rohkeista ja taitavista kollegoista. Olen saanut 100 %:n tuen Baballa heti ensimmäisestä päivästä asti, josta kiitos kuuluu Tomerille ja Ronitille. Kiitos luottamuksesta. 

Kiitos tuomarit Sampo, Jyrki, Jukka ja Suvi haastamisesta ja tsemppaamisesta. Kiitos koko Mediawannin tiimi, loitte meille turvallisen tilan olla, jossa jaettiin ilot ja surut. Kiitos meidän sopimusvalmistajallemme, Herkkumaalle, uskosta meidän Tahinismoothieen ja yhteistyöstä. Kiitos SOK sekä Foodwest. Kiitos Foodwestin Virve Anttilalle sparraamisesta sekä Tahinismoothien tuotekehitysavusta.

Viimeisimpänä kiitos muut finalistit Mari, Tero, Nanne, Roy sekä Mimi. Oli ilo kisailla ja tehdä töitä yhdessä. Meillä oli avoin, turvallinen ja kannustava ilmapiiri. Olette minulle tärkeitä. Isot onnittelut vielä Terolle! Olen ylpeä susta, Essistä ja koko teidän porukastanne. 

Nyt se on ohi!

Taulu lähti mukaan 😀

Ystäviä <3

Finalistit yhdessä <3

KIITOS!!

Terkuin, Kaisa

 

Baba Foods – Aitoja Lähi-idän kasvisruokia valmistettuna Suomessa.

lue myös

Suomalainen menestysresepti 2023 – OSA 8: Markkinointi

Suomalainen menestysresepti 2023 – OSA 8: Markkinointi

Seuraa Kaisan matkaa Suomalainen menestysresepti 2023 -kilpailussa (mukana materiaalia ja tietoa, jota et tv:stä näe)! OSA 8: Markkinointi Markkinointivideon ideana oli vauhdikas hyvänmielen video nuorelle kohderyhmälle. Somessa on paljon ihmisiä, jotka eivät ole...

lue lisää