Tutustu uutuuksiimme: Baba Pyörykkä, Baba Ateria sekä Baba Fafafeltaikina

Julkaistu: 13.2.2024

Baban uutuudet ovat täällä! Esittelemme ylpeinä kaksi täysin uutta tuotetta, jotka saapuivat tammikuussa kauppojen hyllyille tarjoamaan herkullisia vaihtoehtoja arjen ruokailuihin. Lisäksi esittelyssä on viime vuonna kauppoihin tullut tuote, joka on nyt saanut uuden pakkauksen.

Baba Pyörykkä: Peruna & kikherne, 200g. Kotimaista perunaa uudessa muodossa

Ensimmäisenä esittelyssä on Baba Pyörykkä: peruna & kikherne, joka on uuden pyörykkä-sarjamme ensimmäinen tulokas. Peruna-kikhernepyörykkä sai alkunsa perinteisistä Latkes-letuista sekä halusta käyttää enemmän kotimaisia raaka-aineita tuotteissamme. Halusimme tuoda oman twistimme tähän perinneherkkuun, ja näin modernina versiona syntyi pyörykkä, joka valmistetaan suomalaisesta perunasta, kikherneistä sekä mausteista.

Baba Pyörykkä sisältää 40% suomalaista perunaa. Perunan ansiosta sisus on pehmeä ja mehukas, mutta pinta taas herkullisen rapea. Kikherneet taas tuovat pyörykkään proteiinia ja täyttävyyttä. Maustamisessa olemme käyttäneet huolellisesti valikoituja ainesosia, kuten rosmariinia, joka antaa pyörykälle syvän ja houkuttelevan maun.

Tämä herkku ei ole liian mausteinen, joten se sopii mainiosti koko perheen ruokapöytään. Se onkin jo tähän mennessä saadun palautteen perusteella koko perheen suosikki! Lisäksi se on Sydänmerkki-tuote, mikä kertoo tuotteen terveellisyydestä ja ravintoarvoista.

Rapeuta pyörykät airfryerissa, uunissa tai pannulla. Syö sellaisenaan (dippaa harissamajoneesiin, ketsuppiin tai hummukseen), tai lisää salaatteihin, bowleihin, tai pitaleivän tai tortillan väliin.

Baba Ateria: Täyteläinen kikhernecurry & basmatiriisi, 330g. Itämaisia makuja valmisateriassa.

Toinen tammikuun uutuustuotteemme on Baba Ateria: kikhernecurry & basmatiriisi, joka tarjoaa itämaisia makuja kikhernecurryn muodossa. Tässä ateriassa yhdistyvät shawarma-liemessä pitkään haudutetut proteiinipitoiset kikherneet, täyteläinen kermainen kastike sekä maustettu basmatiriisi. Kirsikkana kakun päällä on ripaus harissaa, joka antaa annokselle potkua ja syvyyttä.

Baba Ateria ei pelkästään maistu hyvältä, vaan se myös täyttää vatsan ja antaa energiaa pitkään. Se on täydellinen vaihtoehto kiireiseen arkeen, kun haluat syödä hyvin ja kasvipohjaisesti, mutta vähällä vaivalla. Tuote on vegaaninen ja gluteeniton.

Baba Aterioita on jo kolme erilaista. Halusimme tuoda valmisruokahyllyyn makunystyröitä hellivää, sopivan mausteista kasvisruokaa. Kaikki Baba Ateriat valmistetaan intohimolla tarkkaan valituista raaka-aineista.

 

Baba Fafafeltaikina 350g: Uusi ulkoasu, sama herkullinen maku.

Tammikuussa myös Baba Fafafeltaikina sai uuden ulkoasun uuden sliivin myötä. Tämä suosittu tuote on täydellinen valinta, kun haluat valmistaa helposti itse rapeita tuoreita falafeleja kotona. Uuden ulkoasun ansiosta tuote erottuu myös hyllystä paremmin edukseen, ja lisäksi tuo jo heti pakkauksessa ajatuksia siitä, mihin kaikkeen tuote taipuu. Pakkauksessa onkin herkullisen falafel-burgerin kuva!

Baba Fafafeltaikina on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista ja se tarjoaa maukkaan ja terveellisen vaihtoehdon arjen ruoanlaittoon. Muotoile vain pieniksi palloiksi, litistä hieman ja paista runsaassa öljyssä, ja pian voit nauttia tuoreista ja herkullisista falafeleista, jotka hurmaavat makunystyräsi.

Tutustu uusiin tuotteisiimme ja anna niiden viedä sinut makujen matkalle, joka ilahduttaa ja inspiroi ruokapöytäsi ääressä. Lisää vaihtelua ruokavalioosi ja nauti herkullisista makuelämyksistä Baba-tuotteiden

lue myös

Suomalainen menestysresepti 2023 – OSA 9: Finaali

Suomalainen menestysresepti 2023 – OSA 9: Finaali

Seuraa Kaisan matkaa Suomalainen menestysresepti 2023 -kilpailussa (mukana materiaalia ja tietoa, jota et tv:stä näe)! OSA 9: Finaali Finaalipäivänä jännitti hyvällä tavalla aamusta asti. Tomer haki minut aamulla 7.30 ja vei Triplaan, jossa finaali kuvattiin. Aamulla...

lue lisää
Suomalainen menestysresepti 2023 – OSA 8: Markkinointi

Suomalainen menestysresepti 2023 – OSA 8: Markkinointi

Seuraa Kaisan matkaa Suomalainen menestysresepti 2023 -kilpailussa (mukana materiaalia ja tietoa, jota et tv:stä näe)! OSA 8: Markkinointi Markkinointivideon ideana oli vauhdikas hyvänmielen video nuorelle kohderyhmälle. Somessa on paljon ihmisiä, jotka eivät ole...

lue lisää