Baba Bowl

Tämän reseptin on tehnyt Vegan & Wild

Julkaistu:2.11.2023

Ohje

  • Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja siirrä sivuun
  • Kuori kurpitsa, poista siemenet ja pilko. Nosta leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  • Lorauta päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  • Kaada kirsikkatomaatit paiston puolessa välissä pellille, lorauta päälle öljyä ja jatka paistoa, kunnes kasvikset ovat kypsyneet ja saaneet vöriä pintaan.
  • Paista falafelit oliiviöljyssä pannulla rapeiksi.
  • Sekoita jogurtti ja harissa keskenään.
  • Nostele kulhojen pohjalle ohraa, kurpitsaa, tomaatteja, falafeleja, pinaattia, soijapapuja.
  • Viimeistele hummuksella, harissajogurtilla, pienemmäksi rouhituilla manteleilla ja korianterilla.

Ainekset (4 annosta):

  • 2 pakettia Baba Falafeleja

  • 3dl ohraa

  • 500g myskikurpitsaa

  • 2 pakettia (400g) kirsikkatomaatteja

  • 200g soijapapuja

  • pieni pussillinen (90g) pinaattia

  • kourallinen manteleita

  • 1 ½ dl soijajogurttia

  • 4 rkl Baba Harissaa

  • 1 paketti Baba Green Hummusta

  • tuoretta korianteria

Uusimmat reseptit