Julkaistu:2.11.2023
Ohje
- Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja siirrä sivuun
- Kuori kurpitsa, poista siemenet ja pilko. Nosta leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Lorauta päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Kaada kirsikkatomaatit paiston puolessa välissä pellille, lorauta päälle öljyä ja jatka paistoa, kunnes kasvikset ovat kypsyneet ja saaneet vöriä pintaan.
- Paista falafelit oliiviöljyssä pannulla rapeiksi.
- Sekoita jogurtti ja harissa keskenään.
- Nostele kulhojen pohjalle ohraa, kurpitsaa, tomaatteja, falafeleja, pinaattia, soijapapuja.
- Viimeistele hummuksella, harissajogurtilla, pienemmäksi rouhituilla manteleilla ja korianterilla.
Ainekset (4 annosta):
-
2 pakettia Baba Falafeleja
-
3dl ohraa
-
500g myskikurpitsaa
-
2 pakettia (400g) kirsikkatomaatteja
-
200g soijapapuja
-
pieni pussillinen (90g) pinaattia
-
kourallinen manteleita
-
1 ½ dl soijajogurttia
-
4 rkl Baba Harissaa
-
1 paketti Baba Green Hummusta
-
tuoretta korianteria