Hummuspinsa

 

Pizzan ja välimerellisten makujen täydellisessä kohtaamisessa yhdistyvät hummus, paahdetut kesäkurpitsat ja feta. Yrttiöljy vie pinsan seuraavalle tasolle. Hummuspinsa on nopea valmistaa, ja se sopii niin arjen herkutteluun kuin jaettavaksi ystävien kanssa.

  • Työaika 20 min
  • 1 annos
  • Helppo

Ainesosat

Ainekset (1 pinsa):

  • 1 valmispinsapohja

  • 1 purkki Baba Original Hummusta

  • 1 kesäkurpitsa

  • Öljyä paistamiseen
  • 100 g fetajuustoa

  • Nippu tuoretta basilikaa

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 2–3 rkl oliiviöljyä

Ohje

Ohje

  • Paista pinsapohja uunissa ohjeen mukaisesti.

  • Paista kesäkurpitsaviipaleet kevyesti öljyssä.

  • Levitä pinsapohjalle purkillinen Baba hummusta.

  • Lisää päälle kesäkurpitsaviipaleet ja murustettu feta.

  • Tee yrttiöljy: sekoita hienonnettu basilika, murskattu valkosipuli ja oliiviöljy.

  • Lusikoi yrttiöljy pinzan päälle.

  • Koristele tuoreilla basilikanlehdillä ja tarjoile heti.

Näillä onnistut

Uusimmat reseptit