Välimerellinen voileipäkakku

Tämän reseptin on tehnyt Hellapoliisi

  • 140 min
  • 10 Ihmiselle
Julkaistu:4.5.2020

Ohjeet

Leikkaa leivistä reunat ja asettele leivät neljä vierekkäin tarjoiluvadille.

Kuumenna vesi ja liuota joukkoon kasvisfondi. Lusikoi lientä leipäviipaleille.

Levitä punajuurihummusta leipäviipaleille, laita uusi leipäkerros, kostuta ja levitä päälle oliivi-valkosipulitahnaa. Toista kerrokset. Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Levitä päälle runsaasti vihreää hummusta. Laita päälle ituja ja miniluumu- tai kirsikkatomaatteja.

Murusta päälle fetajuustoa ja koristele oliiveilla, rouhitulla mustapippurilla ja tuoreilla yrteillä.

Ainekset (8-10 annosta)

16 viipaletta paahtoleipää
2 dl vettä + 1 rkl kasvisfondia
225 g Baba punajuurihummusta
150 g Baba Olivinade oliivi-valkosipulitahnaa

Pinnalle:

225 g Baba Green hummusta
ituja
muutama miniluumutomaattia tai kirsikkatomaatti
nokare fetajuustoa murustettuna
muutama oliivi
mustapippuria myllystä
timjamia tai basilikaa

Uusimmat reseptit