Baba Foods mukaan uuteen Pro Vege -yhdistykseen

Julkaistu: 13.2.2024

Baba Foods on nyt mukana Pro Vege -yhdistyksen toiminnassa

Baba Foods on nyt mukana kasvipohjaisen ruuan yhdistyksessä Pro Vege ry:ssä. Viime marraskuussa perustettu yhdistys kokoaa yhteen niin elintarvikealan yrityksiä kuin muitakin ruoka-alan toimijoita, ja meillä on ilo liittyä mukaan tähän joukkoon. Yhdistyksen päämääränä on edistää kasvipohjaisen ruuan kehitystä ja kasvua Suomessa. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä 24.

Pro Vegen perustajajäsenten joukossa komeilevat niin suuret päivittäistavaraketjut K-ryhmä, SOK ja Lidl kuin lukuisat muut alan toimijat, kuten monet elintarvikealan yritykset. On rohkaisevaa nähdä, kuinka monipuolinen joukko on sitoutunut kasvattamaan kasvipohjaisten elintarvikkeiden osuutta suomalaisessa ruokajärjestelmässä.

Yhdistyksen missio on selvä – halu vauhdittaa ruokajärjestelmän muutosta kohti kestävämpiä valintoja. Yhdistys tuo esille ruokajärjestelmän kytkeytymistä mm. seuraaviin teemoihin: ilmastonmuutos, luontokato, ruokakulttuuri ja terveyskysymykset. Tavoitteena on tehdä kasvipohjaisesta ruuasta houkuttelevampaa ja helpommin saavutettavaa kaikille suomalaisille. Kasviproteiinit ja kasvimaitotuotteet nousevat erityisesti esiin yhdistyksen kiinnostuksen kohteina. Erilaisten kasvipohjaisten tuotteiden kehittäminen ja markkinoille tuominen on tärkeä askel kohti kestävämpää ruokavalintojen tulevaisuutta.

Me Baba Foods Oy:ssä olemme innoissamme mahdollisuuksista, joita yhdistys tuo mukanaan. Haluamme olla mukana rakentamassa parempaa ja kestävämpää ruokajärjestelmää. Yhdessä voimme saavuttaa enemmän ja tehdä kasvipohjaisesta ruuasta houkuttelevamman vaihtoehdon kaikille.

lue myös

Suomalainen menestysresepti 2023 – OSA 9: Finaali

Suomalainen menestysresepti 2023 – OSA 9: Finaali

Seuraa Kaisan matkaa Suomalainen menestysresepti 2023 -kilpailussa (mukana materiaalia ja tietoa, jota et tv:stä näe)! OSA 9: Finaali Finaalipäivänä jännitti hyvällä tavalla aamusta asti. Tomer haki minut aamulla 7.30 ja vei Triplaan, jossa finaali kuvattiin. Aamulla...

lue lisää